fbpx Skip to main content

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse af Årlig Omkostninger i Procent og er betegnelsen man bruger til at oplyse om de samlede omkostninger eller udgifter ved et lån.

Når du ser på ÅOP for et lån kigger du altså på hvad alle omkostningerne er ved at låne det ønskede beløb, ved den pågældende låneudbyder.

Disse omkostninger kan være; Etableringsgebyr, renter, administration, eller andre gebyr, der måtte følge med lånet.

ÅOP kan varierer

Når du er på udkig efter et lån, skal du altid kigge efter den laveste ÅOP.

Der er nemlig forskel på hvilke renter og gebyr de forskellige låneudbydere tilføjer til deres lån. Når der er variation i renter og gebyr, vil der også altid være variation i ÅOP.

Derudover skal du være opmærksom på tilbagebetalingsperioden, da denne også kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Nogle udbydere giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige tilbagebetalingsperioder. Andre har faste tilbagebetalingsperioder.

En ÅOP kan være afhængig af tilbagebetalingsperiode og beløbets størrelse.

Hvad er vores ÅOP?

Uanset hvor meget du låner hos KreditNU vil din ÅOP altid ligge på 24,87%. Det skyldes at vi ikke har nogen månedlige rentetilskrivninger

(Debitorrente (fast årlig)) på vores lån, uanset hvor mange penge du ønsker at låne.

De eneste gebyr vi har på vores lån er vores etableringsgebyr, der kommer til udtryk i vores faste ÅOP. Derfor vil din ÅOP være det samme uanset om du låner 4.000 kr. eller 25.000 kr.

Lån penge her

Ofte stillede spørgsmål om ÅOP

Er ÅOP fast?

Hos KreditNU er ÅOP altid fast på 24,87% uanset hvor meget du ønsker at låne.

Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet hos andre låneudbydere, hvor ÅOP’en kan variere.

Er ÅOP det samme uanset hvor jeg låner?

Nej en ÅOP er ikke fast uanset hvor du låner og du vil derfor opleve at en ÅOP kan variere, alt afhængig af hvilken låneudbyder du søger lån hos.

Kan man tage lån uden ÅOP

Der findes ikke et lån på det danske marked, som ikke har en ÅOP. Det er nemlig også et udtryk for hvad låneudbyderen tjener på at låne penge til dig.

Hvis ikke der er en ÅOP på et lån, er der ingen omkostninger ved lånet og du skal derfor betale præcis det samme tilbage, som du har lånt. Dette er der ingen låneudbydere der gør, da de på den måde ikke vil tjene penge på lånet.

Kontakt os

78 762 764

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 20.00 | Weekender fra kl. 10.00 – 18.00

Ansøg om lån