KreditNU er ejet af det danske selskab Blue Finance Denmark ApS, der er en del af Blue Finance Group, som opererer i Finland, Danmark og Spanien. Vi er en del af en moden organisation, der har et fokus på det sociale ansvar og den teknologiske udvikling i kreditbranchen. Dermed sikrer vi en hurtig ansøgningsproces uden at gældsætte ansøgere med en svag økonomi.

Grundighed i kreditværdighedsvurderingerne og ansvarlighed ligger dybt i vores DNA, og derfor adskiller vi os også lidt fra de andre i branchen. En del af vores kreditværdighedsvurdering er automatiseret, men vi har også en menneskelig vurdering på samtlige af de lån, vi behandler. Dette er for at sikre, at vores kunder netop har det rådighedsbeløb og dermed det økonomiske råderum, vi vurderer, der skal til for, at de også kan betale de månedlige ydelser.

Som én af de eneste i branchen skal du også være fyldt 23 år for at få et lån hos os. Dette er for at sikre, at vores kunder netop har den modenhed, der skal til for at kunne overskue konsekvenserne af at optage et lån.

Vores værdier

Mennesker

Vi vægter diversitet, inklusion og engagement højt. Vi fokuserer på at skabe en god work-life balance, for den måde sikrer vi os glade og motiverede kollegaer – på arbejdspladsen og derhjemme.

Samfund

Vi benytter os af en løsningsorienteret tilgang, når vi løser kunderelaterede problemer. Vi arbejder hårdt for at styrke vores kunders viden om privatøkonomi igennem vores blog og sociale medier.

Ansvarlig långivning

Vi ønsker at begrænse yderligere gældsætning. Dette gør vi igennem en konstant udvikling af vores risikoprofiler – ligesom vores værktøjer til kreditvurderingerne jævnligt optimeres.

Etik

Vores kunders diskretion og privatliv er vigtig for os. Derfor sikrer vi også, at håndtering af personfølsomme oplysninger sker i overensstemmelse med Datatilsynets vejledninger.

Grøn omstilling

Den grønne omstilling er et vigtigt punkt på vores dagsorden. Vi sikrer et lavere CO2-aftryk igennem samkørsel, ved at benytte den kollektive trafik eller ved at have hjemmearbejdsdage.

God selskabsledelse

I alle vores kreditvurderinger foretager vi dybdegående analyser af vores ansøgeres økonomi, dermed sikrer vi os, at ansøgeren kan overholde sin kreditaftale. Det giver mening for os – og dig.

Vi støtter

Danske Hospitalsklovne

Hvert år indlægges 75.000 børn på de danske hospitaler – nogle for en kort stund, andre for en længere periode. Hvor sygdommen og indlæggelsen kan skabe en grå og kedelig hverdag, skaber hospitalsklovnene et farverigt frirum med plads til leg og latter.

Hjerteforeningen

Hjertet er vores vigtigste muskel. Alligevel lider ca. 1 million danskere af forhøjet blodtryk, og 468.000 danskere lever med en hjertekarsygdom. Hjerteforeningen arbejder hver dag for at bekæmpe hjertesvigt igennem forskning og tilbyder blandt andet gratis førstehjælpskurser til sine medlemmer.

Vi får bæredygtigt strøm

Hos KreditNU får vi bæredygtigt strøm i form af vindmølleenergi fra Vindstød.dk. Dermed er vi med til at sikre et bedre klima. Vindstøds el-deklaration er nemlig CO2-neutral, da energiselskabet udelukkende får strøm fra vindmøller. Til sammenligning udgør vindmølleenergi ellers kun 7 % af de andre elselskabers gennemsnitlige el-mix.

Læs mere om Vindstød

Om Blue Finance Group

Vi er en del af finske Blue Finance Group, der tæller tre kreditvirksomheder i Finland, Danmark og Spanien. Blue Finance Group udspringer af Blue Finance Oy, der har drevet kreditvirksomhed siden 2011, og i 2018 blev Blue Finance Denmark stiftet.
I foråret 2019 lancerede vi det danske brand KreditNU med kontor i hjertet af Aarhus – herfra udsteder vi digitale lån til danskere fra hele landet.
I 2020 udvidede Blue Finance Group i Spanien med brandet Nexu, der udbyder kortfristet lån til spanierne. Nexu har kontor i Madrid.

Vil du med på holdet?

KreditNU er en virksomhed i vækst, og vi har jævnligt brug for nye, ambitiøse og mødestabile kollegaer. Du kan herunder se vores ledige stillinger. Du er ligeledes også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@kreditnu.dk.

Kontakt os

78 762 764

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00  |  Weekender fra kl. 10.00 – 20.00