Indstil låneslideren

Vores låneslider er simpel at indstille, og du kan låne alt fra 1.000 kroner og til 25.000 kroner  deleligt med 500 kroner. I vores låneslider får du også et overblik over lånets ÅOP og årlig rente. Hvor meget lånet kommer til at koste dig i sidste ende, afhænger af hvor meget du afdrager med om måneden.

Hvad du vil bruge dine penge på – hvad enten det er til forbrug eller uforudsete udgifter, er op til dig selv. Vi følger Finanstilsynets retningslinjer angående hvidvask og finansiering af terror, men vi gør os ikke til herre over, hvad du ellers vil bruge dit lån på.

Udfyld ansøgningen

Vores ansøgningsproces er meget simpel, og der er ganske få felter, du manuelt skal udfylde. Når du godkender din ansøgning, giver du nemlig samtykke til, at vi må indhente oplysninger om din økonomi fra blandt andet:

  • Experian
  • RKI
  • Debitorregistret
  • KreditStatus
  • Nordic API Gateway

På den måde får vi automatisk de nødvendige oplysninger, vi skal bruge til kreditvurderingen. Læs mere om de oplysninger, vi henter på dig i vores privatlivspolitik.

Godkend med NemID

Når du har udfyldt din ansøgning, skal du underskrive den med NemID. Det er en hurtig og enkel måde at underskrive din dokumenter på. Ligeledes sikrer det en hurtigere udbetaling, da vi ikke skal sende dig låneaftalen med posten, før vi kan foretage en kreditvurdering.

Afvent godkendelse

Vi foretager manuelle kreditvurderinger af de ansøgninger, der ikke er blevet automatisk afvist. Modtager du derfor en forhåndsgodkendelse, betyder det ikke, at du vil få lånet udbetalt med det samme. Vi skal nemlig først foretage en vurdering af din privatøkonomi først.

Vi bestræber os på at give dig svar hurtigst muligt. Dette sker typisk inden for 10 – 15 minutter, men der kan være perioder med forlænget behandlingstid. Vi sender dig en bekræftelse på godkendelse af lån via SMS.

Modtag pengene

Godkender vi din låneansøgning, vil du få pengene udbetalt med det samme. Vi overfører nemlig med straksoverførsel i hele kundesupportens åbningstid – uanset om du søger mandag morgen eller søndag aften. Vær opmærksom på, at vi kun kan udbetale lån, som vi har godkendt i vores åbningstid. Ansøger du derfor om et lån uden for åbningstiden, vil den først blive behandlet næste dag.

Husk på, at dit lån er en stående kredit, og at du som minimum skal betale den månedlig rentetilskrivning. Vi anbefaler, at du indbetaler mere end den månedlige rentetilskrivning, således du også nedbringer din kredit.

Hvem låner du af?

KreditNU er ejet af Blue Finance Denmark ApS, som er en del af Blue Finance Group. Vi er en del af en international organisation, der ønsker at skabe mere transparens på det digitale lånemarked. Et af vores mærkesager er ansvarlig långivning. Vi er da også en af de få digitale långivere, der foretager manuelle kreditvurderinger.

Læs mere om os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en minimumsbetaling?

For at kunne opretholde din kredit hos KreditNU skal du som minimum indbetale den månedlige rentetilskrivning. Den månedlige rentetilskrivning udgør månedligt 15% af det kreditbeløb, du har fået udbetalt.

Har du f.eks. fået godkendt en kredit på 4.000 kroner, skal du mindst betale 600 kroner om måneden for at opretholde kreditten. Bemærk, at du med din minimumsbetaling  ikke afdrager på dit kredit.

Kan jeg have flere kreditter på én gang?

Nej, du kan desværre kun have én kredit. Ønsker du at låne hos igen, skal du altså have indfriet din nuværende kredit først.

Hvor gammel skal jeg være for at kunne låne hos KreditNU?

Hos KreditNU udlåner vi kun til ansøgere imellem 23 og 70 år.

Kan jeg låne trods RKI?

Nej, det kan du ikke. Vi ønsker ikke at bidrage til en dårlig økonomi, derfor låner vi ikke ud til ansøgere i RKI eller Debitorregistret. Du er velkommen til at ansøge hos os, når du ikke længere er RKI-registreret.

Hvordan opsiger jeg min kreditaftale?

Hvis du gerne vil lukke din kreditaftale hos os, skal du indsende en skriftlig opsigelse til info@kreditnu.dk og oplyse os om, hvornår du vil opsige din kreditaftale. Vores opsigelsesvarsel er på 30 dage. Vær opmærksom på, at der påløber renter under opsigelsesvarslet.

Kontakt os

78 762 764

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00 | Weekender fra kl. 10.00 – 20.00

Ansøg om lån