Hvornår modtager jeg pengene?

KreditNU laver straksoverførsel på alle godkendte låneansøgninger, hvilket betyder, at pengene er på vej, når du først har modtaget en sms på, at din låneansøgning er godkendt.

Det skal bemærkes, at vi hos KreditNU, grundet vores ansvarlige udlånspolitik, kun kreditvurderer og udbetaler godkendte låneansøgninger i vores åbningstid, du kan finde på forsiden.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos KreditNU kreditvurderer vi alle låneansøgninger individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af oplysninger fra bl.a., CPR Registret, RKI, Debitor Registret, KreditStatus samt dine kontooplysninger, hvor vi får adgang til en kategorisering af dine udgifter og indtægter, foretager en samlede kreditvurdering udfra de kreditscorekriterier, vi har opstillet.
Herefter finder vi ud af, om vi kan bevillige dig den ansøgte kredit eller om vi kan bevillige dig et højere eller lavere kreditramme.

Som et udgangspunkt vil nye kunder som regel ikke få tilbudt en højere kredit end kr. 4.000,-

Skal jeg stille sikkerhed for kreditten?

KreditNU tilbyder kreditrammer uden sikkerhed. Dvs. at du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende, der skal stilles som sikkerhed, for at låne penge hos os.

Kan jeg have flere kreditter på samme tid?

Nej, du kan kun have én kredit hos KreditNU.dk

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

KreditNU foretager en grundig kreditvurdering og når denne er foretaget vil du modtage en sms, på det oplyste mobilnummer, der fortæller om din låneansøgning er godkendt eller ej.

Når låneansøgningen er godkendt vil pengene bliver overført som en straksoverførsel til dit angivne kontonummer.

Hvad er en minimumsbetaling?

Hos KreditNu har vi en kredit med en fast løbetid på 12 måneder, og hvor meget du skal betale som minimum afhænger af dit lånebeløb. Vores lån er uden månedlig rente, men vi opkræver et etableringsgebyr på 12,61 % af dit lånebeløb. Du kan på din låneaftale se, hvor meget du skal betale hver måned. Ligeledes kan du også justere låneslideren, og se hvor meget du skal betale for dit lån.

Hvad koster det at låne hos KreditNU

Vores lån har ingen månedlig rentetilskrivning, i stedet opkræver vi et etableringsgebyr på 12,61 % af dit lånebeløb.

Vær opmærksom på, at hvis du ikke anfører dit korrekte kreditaftalenummer, vil du blive pålagt et håndteringsgebyr på 50 kr.

Hvad kan jeg låne til?

Hos KreditNU stiller vi ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Du bestemmer helt selv, hvornår den skal betales tilbage.

Vi anbefaler dog ikke, at denne type lån benyttes som en langvarig kreditfacilitet/ et langvarigt lån.

Kan jeg nedbringe min kredit?

Du nedbringer automatisk din kredit, når du betaler din månedlige opkrævning. Ønsker du at nedbringe din kredit yderligere, er du velkommen til at gøre dette uden ekstra omkostninger.

Kan jeg forhøje min kredit?

Når vi kan se, at du over en længere periode har afbetalt på din eksisterende kredit, da vil du have mulighed for at ansøge om en forhøjelse af kreditrammen.

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Hvis du opdager, at nogen har optaget et lån hos KreditNU i dit navn og NemID skal du straks anmelde det til politiet og underrette KreditNU.

KreditNU og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet.

Hvor gammel skal jeg være for at få en kredit?

For at kunne ansøge om en kredit hos KreditNU skal du være mellem 23 og 70 år.

Hvad er Nordic API Gateway?

Nordic API Gateway (NAG) leverer bankdata i forhold til de nye PSD2 muligheder, der er åbnet op for.

Ved at give samtykke via NAG, da modtager KreditNU kategoriserede oplysninger om indtægter og udgifter fra din bank. Disse oplysninger benytter KreditNU sig af i deres kreditvurdering.

Se evt. mere på https://www.nordicapigateway.com

Hvordan lukker jeg min kredit hos KreditNU?

Hvis du gerne vil lukke din kreditaftale hos os, skal du blot indsende en skriftlig opsigelse til info@kreditnu.dk og oplyse os om, hvornår du vil opsige din kreditaftale. Vi har intet opsigelsesvarsel, og når du indbetaler din restgæld, bliver din kreditaftale termineret automatisk.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon  78 762 764  eller skrive til os her.

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00

Weekender fra kl. 10.00 – 20.00

Ansøg om lån

Kontakt os

78 762 764

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00  |  Weekender fra kl. 10.00 – 20.00