Hvornår modtager jeg pengene?

KreditNU laver straksoverførsel på alle godkendte låneansøgninger, hvilket betyder, at pengene er på vej, når du først har modtaget en sms på, at din låneansøgning er godkendt.

Det skal bemærkes, at vi hos KreditNU, grundet vores ansvarlige udlånspolitik, kun kreditvurderer og udbetaler godkendte låneansøgninger i vores åbningstid, du kan finde på forsiden.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos KreditNU kreditvurderer vi alle låneansøgninger individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af oplysninger fra bl.a., CPR Registret, RKI, Debitor Registret, KreditStatus samt dine kontooplysninger, hvor vi får adgang til en kategorisering af dine udgifter og indtægter, foretager en samlede kreditvurdering udfra de kreditscorekriterier, vi har opstillet.
Herefter finder vi ud af, om vi kan bevillige dig den ansøgte kredit eller om vi kan bevillige dig et højere eller lavere kreditramme.

Som et udgangspunkt vil nye kunder som regel ikke få tilbudt en højere kredit end kr. 4.000,-

Skal jeg stille sikkerhed for kreditten?

KreditNU tilbyder kreditrammer uden sikkerhed. Dvs. at du ikke behøver eje fast ejendom, bil eller lignende, der skal stilles som sikkerhed, for at låne penge hos os.

Kan jeg have flere kreditter på samme tid?

Nej, du kan kun have én kredit hos KreditNU.dk

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

KreditNU foretager en grundig kreditvurdering og når denne er foretaget vil du modtage en sms, på det oplyste mobilnummer, der fortæller om din låneansøgning er godkendt eller ej.

Når låneansøgningen er godkendt vil pengene bliver overført som en straksoverførsel til dit angivne kontonummer.

Hvad er en minimumsbetaling?

For at kunne opretholde din kredit hos KreditNU skal du som minimum indbetale den månedlige rentetilskrivning. Denne udgør 15% af det kreditbeløb, du har fået udbetalt.

Har du f.eks. fået godkendt en kredit på kr. 4.000, så vil du mindst skulle betale kr. 600 om måneden for at opretholde kreditten. Bemærk at du med din minimumsbetaling  ikke betaler af på dit kredit.

Hvad koster det at låne hos KreditNU

Der tillægges ikke nogle gebyrer i forhold til at få en kredit hos KreditNU.

Hvis du overfører de månedlig tilbagebetalinger som bankoverførelser, da vil der blive pålagt et faktureringsgebyr på kr. 50. Dette kan undgåes ved at betale via den i fakturaen anførte betalingsstreng (giro).

Hvad kan jeg låne til?

Hos KreditNU stiller vi ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Du bestemmer helt selv, hvornår den skal betales tilbage.

Vi anbefaler dog ikke, at denne type lån benyttes som en langvarig kreditfacilitet/ et langvarigt lån.

Kan jeg nedbringe min kredit?

Du behøver ikke at nedbringe/ afbetale på din kredit løbende. Du skal dog som minimum indbetale de månedlige rentetilskrivninger, der svarer til 15% af kreditrammen/ hovedstolen.

Vi anbefaler dog ikke, at denne type lån benyttes som en langvarig kreditfacilitet/ et langvarigt lån.

Kan jeg forhøje min kredit?

Når vi kan se, at du over en længere periode har afbetalt på din eksisterende kredit, da vil du have mulighed for at ansøge om en forhøjelse af kreditrammen.

Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?

Hvis du opdager, at nogen har optaget et lån hos KreditNU i dit navn og NemID skal du straks anmelde det til politiet og underrette KreditNU.

KreditNU og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet.

Hvor gammel skal jeg være for at få en kredit?

For at kunne ansøge om en kredit hos KreditNU skal du være mellem 23 og 70 år.

Hvad er Nordic API Gateway?

Nordic API Gateway (NAG) leverer bankdata i forhold til de nye PSD2 muligheder, der er åbnet op for.

Ved at give samtykke via NAG, da modtager KreditNU kategoriserede oplysninger om indtægter og udgifter fra din bank. Disse oplysninger benytter KreditNU sig af i deres kreditvurdering.

Se evt. mere på https://www.nordicapigateway.com

Hvordan lukker jeg min kredit hos KreditNU?

Hos KreditNU har vi en 30 dages opsigelsesvarsel på vores kreditaftale. Du skal derfor sende en skriftlig opsigelse til os, hvis du gerne vil indfri dit lån og lukke din kreditaftale. Du kan sende din opsigelse til info@kreditnu.dk. Vær opmærksom på, at vi ikke tager imod opsigelser pr. telefon.

Når vi har modtaget din opsigelse, sender vi dig en slutopgørelse pr. mail, hvor du kan se, hvor meget du skal betale for at lukke din kreditaftale. Husk at skrive dit kreditaftalenummer på din indbetaling.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon  78 762 764  eller skrive til os her.

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00

Weekender fra kl. 10.00 – 20.00

Ansøg om lån

Kontakt os

78 762 764

Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00  |  Weekender fra kl. 10.00 – 20.00