Næste vindere trækkes den 02.11.2021

Det har aldrig været lettere at vinde 1.000 kr.

Hos KreditNU har vi med fordelsprogrammet valgt at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos os. Derfor har vi indført en månedlig konkurrence for alle vores kunder, hvor vi udlodder 4 x 1.000 kr. blandt alle rettidige betalinger.

Fordelsprogrammet er ganske simpelt. Det kræver blot, at du betaler din månedlig opkrævning rettidigt, så deltager du helt automatisk. Den anden bankdag i hver måned trækker vi lod blandt alle rettidige indbetalinger og finder 4 heldige vindere, der får direkte besked om, at der er sat 1.000 kr. ind på deres konto. Med et lån hos KreditNU får du derfor på én gang en mere fleksibel økonomi og mulighed for kontante præmier hver måned – alene ved at betale af på dit lån rettidigt. *Husk, at din gevinst skal indberettes til Skat som en almindelig indkomst.

Du er sikker på at deltage i fordelsprogrammet hver måned, når du opretter en fast overførsel i din netbank.

Månedens vindere

  • Kim E, 1972
  • Jane C, 5591
  • Søren P, 5000
  • Nina I, 7560

Sådan opretter du en fast overførsel

Når du opretter en fast overførsel i din netbank, sparer du på én gang tid og er sikker på at deltage i fordelsprogrammet og konkurrencen om kontante præmier hver eneste måned. Og så er det hurtigt at gøre. Faktisk tager det ikke længere tid end at overføre pengene manuelt bare én enkelt gang. Her kan du læse en kort guide, der fortæller, hvordan du gør.

Du finder din månedsopkrævning eller logger ind på din profil. Her finder du nemlig alt det, du skal bruge: Din faste betalingsdato, dit kreditaftalenummer samt  registrerings- og kontonummer til KreditNU. De tre ting er det eneste, du skal bruge, når du opretter overførslen. Du overfører selvfølgelig pengene til KreditNU, sætter datoen til din faste betalingsdato og tilføjer dit kreditaftalenummer i modtagerfeltet.

Er du i tvivl, har alle banker gode guides til, hvordan du gør, og når du er færdig, kan du læne tilbage og vide, at pengene bliver overført automatisk hver måned, og at du derfor fast deltager i fordelsprogrammet.

Har du endnu ikke et lån hos KreditNU?

Er du endnu ikke kunde, og har du brug for at gøre din økonomi lidt mere fleksibel? Så ansøg om et lån hos KreditNU. Udover fordelsprogrammet, hvor du hver måned deltager i lodtrækningen om kontante præmier, får du fordele som for eksempel:

  • Mulighed for at låne alt fra 4.000-25.000 kr. 
  • Et simpelt lån med en fast løbetid på 12 måneder.
  • Udbetaling af dit lån med straksoverførsel. 
  • Mulighed for at indfri dit lån – helt uden ekstra omkostninger.

Du kan hurtigt og enkelt ansøge om et lån med knappen lige herunder. Så kan du få flere penge mellem hænderne allerede i dag.

Har du allerede et lån hos KreditNU?

Som aktiv kunde har du allerede adgang til alle de fordele, der følger med, når du er kunde hos KreditNU. Hvis du vel at mærke betaler dine opkrævninger før eller på din faste betalingsdato. Du får som nævnt adgang til fordelsprogrammet, og dermed deltager du i konkurrencen om kontante præmier hver måned. Men det er ikke det eneste.

Udover at du fast deltager i fordelsprogrammet, får du som betalende kunde hos KreditNU adgang til en endnu mere fleksibel økonomi, end du allerede har med dit lån. Med god betalingsvillighed har du nemlig mulighed for at ansøge om at forhøje din kredit, og dine chancer for at få godkendt ansøgningen er selvfølgelig god.

Du sikrer, at du hver måned betaler dine opkrævninger, når du opretter en fast overførsel i din netbank og får på den måde de bedste forudsætninger for en fleksibel økonomi. Du finder alt det, du skal bruge, når du skal oprette overførslen, på din profil. Find den med knappen lige herunder.