Skip to main content
Næste vindere trækkes i august 2024

Det har aldrig været lettere at vinde 1.000 kr.

Hos KreditNU har vi med fordelsprogrammet valgt at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos os. Derfor har vi indført en månedlig konkurrence for alle vores kunder, hvor vi udlodder 4 x 1.000 kr. blandt alle rettidige betalinger.

Fordelsprogrammet er ganske simpelt. Det kræver blot, at du betaler din månedlig opkrævning rettidigt, så deltager du helt automatisk. I starten af hver måned trækker vi lod blandt alle rettidige indbetalinger og finder 4 heldige vindere, der får direkte besked om, at de er de heldige vindere. Med et lån hos KreditNU får du derfor på én gang en mere fleksibel økonomi og mulighed for kontante præmier hver måned – alene ved at betale af på dit lån rettidigt. *Husk, at din gevinst skal indberettes til Skat som en almindelig indkomst.

Du er sikker på at deltage i fordelsprogrammet hver måned, når du opretter en fast overførsel i din netbank.

Månedens vindere

  • Morten S.
  • Jette P.
  • Frederikke J.
  • Michael G.

Opret en automatisk betaling, og deltag nemt

Når du opretter en fast overførsel i din netbank, sparer du på både tid og er sikker på at deltage i fordelsprogrammet og konkurrencen om kontante præmier hver eneste måned. Og så er det hurtigt at gøre. Faktisk tager det ikke længere tid end at overføre pengene manuelt bare én enkelt gang.

Du finder din månedsopkrævning eller logger ind på din profil. Her finder du din faste betalingsdato og dit låneaftalenummer. De øvrige oplysninger finder du på fakturaen, du modtager fra Riverty. Husk at tilføje dit låneaftalenummer i modtagerfeltet.

Har du endnu ikke et lån hos KreditNU?

Er du endnu ikke kunde, og har du brug for at gøre din økonomi lidt mere fleksibel? Så ansøg om et lån hos KreditNU. Udover fordelsprogrammet, hvor du hver måned deltager i lodtrækningen om kontante præmier, får du fordele som for eksempel:

  • Mulighed for at låne alt fra 4.00025.000 kr. 
  • Et simpelt lån med en fast løbetid på 24 måneder.
  • Udbetaling af dit lån med straksoverførsel. 
  • Mulighed for at indfri dit lån – helt uden ekstra omkostninger.

Du kan hurtigt og enkelt ansøge om et lån med knappen lige herunder. Så kan du få flere penge mellem hænderne allerede i dag.

Har du allerede et lån hos KreditNU?

Som aktiv kunde har du allerede adgang til alle de fordele, der følger med, når du er kunde hos KreditNU, hvis du vel at mærke betaler dine opkrævninger til tiden. Du får som nævnt adgang til fordelsprogrammet, og dermed deltager du i konkurrencen om kontante præmier hver måned. Men det er ikke det eneste.

Udover at du fast deltager i fordelsprogrammet, får du som god kunde hos KreditNU adgang til en endnu mere fleksibel økonomi, end du allerede har med dit lån. Med en god betalingsvillighed har du nemlig mulighed for at ansøge om at forhøje dit lån og dermed få mulighed for at forsøde tilværelsen, lige når du har lyst.