fbpx Skip to main content
Læsetid: 6 minutter

Black Month, Black Week og Black Friday er ovre og julen er så småt ved at være over os. Det betyder at onlinehandlen fortsætter på højtryk og går ind i et nyt år, hvor januarudsalget starter. Danmarks statistik vurderer, at 3,4 millioner danskere mellem 16 og 84 år køber varer eller tjenester online. Det er altså over halvdelen af os danskere, der får stillet en del af vores trang til at shoppe online. Og her kommer Honey extension ind i billedet. 

Shopper du også online?

Januarudsalget starter faktisk allerede i slutningen af december for mange butikker, selvom navnet indikerer, at udsalget først starter i januar. Januarudsalget starter typisk lige efter juleaften, så butikkerne kan komme hurtigt af med varerne fra vintersæsonen og julehandlen. Mange butikker skruer priserne helt i bund for at få ryddet ud, så de er klar til en ny sæson med forårsvarer. Januarudsalg starter altså allerede i december efter juleaften.

Hvis du ofte shopper online, har du måske fra tid til anden søgt internettet tyndt for rabatkoder eller skrevet dig op til nyhedsbreve, der kunne give fri fragt eller 10% på din næste ordre.

Vi er faldet over en løsning, hvor du bliver fri for at skrive dig op til nyhedsbreve eller bruge flere timer på at finde en rabatkode, der kan spare dig nogle hundrede kroner.

Med Honey browser extension har du nu en ny og nem mulighed for at spare mange penge på onlineshopping.

Honey extension

Hvad er Honey?

Honey eller pænt oversat “Honning” er en internetbrowser-udvidelse, der finder alle tilgængelige rabat- og promokoder for den pågældende hjemmeside, hvor du er i gang med at foretage dine onlinekøb.

Når du når til kassen på den hjemmeside, du handler på, vil Honey hjælpe dig med at bruge de rabatkoder, den har fundet, og på den måde spare dig flere tusind kroner over de næste mange år.

Læs også: Tips og tricks til at spare på el-forbruget.

Installer Honey extension

Honey er super nem at installere og bruge og er ikke et forstyrrende element, når du onlineshopper. Det er faktisk en fantastisk hjælp, der kan spare dig for mange penge på dit næste køb. Honey har over 15 millioner brugere på verdensplan.

Klik på knappen nedenfor og installer Honey med meget få klik.

OBS: Det er ikke et program, der skal downloades eller installeres på din computer. Blot en udvidelse, der tilføjes til din internetbrowser.

Online shopping

Når man vælge at shoppe online, undgår vi selvsagt at vi skal ned i en fysisk butik for at foretage vores køb. Dette betyder, at vi nemt og bekvemt kan shoppe hjemme fra privaten. Derudover sparer vi en masse tid, da vi ikke skal bruge tid på at fragte os ud i byen og ned til de forskellige butikker. Vi skal ikke stå i kø og kan i løbet af få klik nå at besøge mange forskellige butikker.

Derudover behøver du ikke på samme måde at være på tilbudsjagt, da der ofte er udsalg online, så du vil næsten altid kunne finde gode rabatter. Du kan ved at handle online få levering til døren eller til nærmeste posthus. Derfor er det den nemmeste og mest bekvemme måde at foretage sin shopping på.

Det shopper vi mest online
  • Tøj
  • Bøger
  • Elektronik
Januarudsalg 2022

Tjek anmeldelser inden du shopper online

Vi anbefaler altid at tjekke anmeldelser på Trustpilot, på Google eller på den pågældende virksomheds Facebookside. Det er især en god idé, hvis du er usikker på, om det er en reel hjemmeside, om de yder god service, hurtig levering eller hvad du ellers vægter højt, når du online shopper. Virksomheder vil som regel altid have både negative og positive anmeldelser, dog skal der helst gerne være en stor overvægt af positive anmeldelser. Hvis virksomheden derimod kun har negative anmeldelser eller slet ingen anmeldelser har, skal du være ekstra påpasselig med at shoppe hos den pågældende virksomhed.

Har du brug for penge til online shopping?

Hvis ikke du har nået at spare op, men der er noget, du simpelthen ikke kan leve uden og bare må eje, har du altid muligheden for at ansøge om et lån hos KreditNU. Vi har sat vores debitorrente ned til 0% og har en fast løbetid på 24 måneder. Du kan dog sagtens indfri dit lån før tid, hvis du ønsker det. Når din ansøgning bliver godkendt, overfører vi pengene med en straksoverførsel, og du vil modtage pengene samme dag, så du er klar til at shoppe online.

Lukas Hvillum

Author Lukas Hvillum

Lukas har flere års erfaring med marketing, økonomi og den finansielle sektor. Sidder til dagligt, som Marketing ansvarlig for Blue Finance Denmark.

More posts by Lukas Hvillum