Skip to main content

Lån penge uden afslag hos KreditNU

Lån penge uden afslag

Hos KreditNU kan vi ikke garantere på forhånd, at din ansøgning bliver godkendt. Vi skal først kigge din låneansøgning igennem og foretage en kreditværdighedsvurdering, før vi eventuelt kan godkende et lån til dig. Du kan låne fra 4.00025.000 kroner, og det koster dig kun et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet for at låne. Selve ansøgningsprocessen er meget enkel og hurtig. Du skal blot indstille låneslideren på en af vores sider. Derefter bliver du ført igennem en simpelt ansøgningsproces, der afsluttes med en underskrift via MitID. Herefter vil du få endeligt svar inden for kort tid. Ansøger du inden for vores åbningstid, vil du kunne få pengene udbetalt samme dag, hvis din ansøgning godkendes.

Ansøg om lån
Kim Brian Ebdrup
10/09/2023
Hurtig og effektiv kunne ikke få det jeg søgte men kom med et andet beløb Fuldt ud til tilfredshed
Udo Liboriussen
09/08/2023
Super, de ser på dig, og hjælper dig, så du ikke kommer i klemme. De tænker ikke kun på penge, men også på personen. Jeg har lånt hos dem, og bedt om låneforhøjelse, de tilbød et lavere beløb som jeg modtog. De tænker på mennesket bagved. 5 stjerner herfra.
Richard Nikolajsen
12/06/2023
Mikkel Hansen
17/03/2023
Hurtigt svar. Fik ikke helt det lån jeg gerne ville, men de hjalp i det mindste..
Marie Mogensen
06/03/2023
Poul Kjeldsen
13/06/2022
Super service og hurtig betjening 5 store stjerner herfra 👍😊
Corman Simion
13/05/2022
Zlata Džubur
11/09/2021

Det er nemt at ansøge

om et lån hos KreditNU

Ansøg og få svar på sms indenfor kort tid
Lån penge proces
Ansøg om lån

Er du garanteret et lån hos KreditNU?

Hos KreditNU kan vi ikke garantere dig et lån uden afslag. Vi foretager grundige kreditværdighedsvurderinger af alle indkomne ansøgninger. Derudover har vi et stort fokus på ansvarlighed og at låne penge under ansvar. Derfor godkender vi ikke alle indkomne ansøgninger, selvom de er blevet forhåndsgodkendt. Den forhåndsgodkendte ansøgning gives nemlig til alle ansøgere, der har udfyldt ansøgningen korrekt, og som ikke er registreret i RKI.

Men en forhåndsgodkendt ansøgning siger ikke meget om ansøgerens rådighedsbeløb, forbrugsmønster, og om hvor meget gæld ansøgeren har. Det er oplysninger, der er vigtige at have med, når der skal foretages en kreditværdighedsvurdering af dig som ansøger. Ellers risikerer du som forbruger at ende i en gældsfælde, og det ønsker vi ikke at bidrage til. Er du i tvivl om, du har mulighed for at låne penge hos os, kan du altid sende en ansøgning. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til din ansøgning? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon  78 762 764  eller skrive til os her.

Mandag-torsdag fra kl. 8.00 – 21.00

Fredag fra kl. 8.00 – 18.00

Weekender fra kl. 10.00 – 18.00

Ansøg om lån

Hvad koster det at låne penge hos KreditNU?

Hos KreditNU tilbyder vi et billigt lån med en løbetid på 24 måneder. Og hvor vi før havde en månedlig rente på 15 %, så har vi sidenhen fjernet renten helt. I stedet har vi indført et etableringsgebyr på 25 %, der bliver tillagt hovedstolen. Din månedlige betaling bliver således din hovedstol delt i 24 afdrag. Du kan herunder se, hvor meget det vil koste dig at låne hos KreditNU. Du kan også benytte dig af låneslideren på toppen af siden og se, hvor meget det enkelte lån vil koste dig.

Priseksempel ved et lån på 10.000 kr. v. 24 måneders løbetid
Månedlig ydelse 520,83 kr.
Debitorrente (fast årlig) 0 %
Årlige omkostninger i procent (ÅOP) 24,87 %
Samlede låneomkostninger 2.500 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.500 kr.
Priseksempel ved et lån på 25.000 kr. v. 24 måneders løbetid
Månedlig ydelse 520,83 kr.
Debitorrente (fast årlig) 0 %
Årlige omkostninger i procent (ÅOP) 24,87 %
Samlede låneomkostninger 6.250 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 31.250 kr.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge?

Hvis du har fået afslag og derfor ikke kan låne penge i banken, må du søge andre steder. Banken er ikke den eneste långiver, der tilbyder lån. Faktisk har du mange lånemuligheder uden om banken, hvis du har en fornuftig økonomi. Vil du gerne låne penge uden om banken uden at få afslag, er det vigtigt at opfylde långiverens ansøgningskrav og have godt styr på din økonomi. Et par gode råd til lån uden om banken er:

  • Opfyld ansøgningskravene fra långiveren.
  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Giv adgang alle dine konti, så långiveren kan foretage en grundig kreditværdighedsvurdering.
  • Skær ned på dine unødvendige udgifter for at forbedre dit rådighedsbeløb.

Det bedste råd, vi kan give dig, er naturligvis at betale dine afdrag til tiden. Først og fremmest undgår du rykkegebyrer, ligesom din betalingshistorik kan sikre dig bedre lånemuligheder hos den samme långiver, hvis du en dag har brug for et nyt lån.

Betaler du ikke dine afdrag til tiden og ignorerer de tilsendte rykkergebyrer, risikerer du at blive sendt videre til inkasso. En anmærkning i inkasso forhindrer dig ikke kun i at låne penge i banken, men også uden om banken. Det er ikke muligt at låne trods RKI. Hvis du har en anmærkning i et skyldnerregister, skal du betale dit lån ud og slippe ud af RKI. Det giver dig mulighed for at blive godkendt til et lån igen.

Lån penge akut uden afslag

Der er et stort marked for online lån, og selvom banken har givet dig et afslag på din låneansøgning, er der masser af lånemuligheder på nettet – især på mindre lånebeløb. Lånemarkedet er enormt konkurrencepræget, og der findes mange forskellige långivere med forskellige krav til deres låntagere.

Vær opmærksom på, at de fleste långivere ikke tilbyder dig at låne penge uden afslag, da alle långivere er underlagt en række regler fra Finanstilsynet – såsom at foretage grundige kreditværdighedsvurderinger. Hvis långiveren vurderer, at din økonomi ikke kan bære omkostningerne ved at låne penge, vil du få et afslag. Er du studerende, har du mulighed for at låne penge uden afslag, så længe du opfylder betingelserne for at søge om SU-lån.

Krav hvis du vil låne penge uden afslag

Alt efter, hvor du ønsker at låne penge uden afslag, kan du være underlagt forskellige krav:

  • Dansk folkeregisteradresse.
  • Dansk Nemkonto.
  • Mulighed for at underskrive med MitID.
  • Du skal mindst være 18 år.
  • Fornuftig økonomi med tilpas rådighedsbeløb.
  • Ingen anmærkning i RKI

Vær opmærksom på, at alderskravet for at låne penge afhænger af den enkelte lånudbyder. Ønsker du at låne penge i banken eller optage et SU-lån, skal du oftest kun være 18 år. Hos digitale långivere er det ofte mindst 20 år – hos KreditNU skal du være mindst 23 år for at kunne låne penge.

Lån uden sikkerhed og dokumentation

De fleste digitale långivere tilbyder dig at låne penge uden sikkerhed – men ikke uden dokumentation. Lån uden dokumentation er nemlig også et lån uden en kreditværdighedsvurdering, og det er ikke lovligt i Danmark. Alle långivere – både online låneudbydere og banker – er underlagt krav fra Finanstilsynet. Her skal långiverne foretage grundige kreditværdighedsvurderinger af ansøgeren. I vurderingen kigges der på ansøgerens risikoprofil samt om ansøgeren kan dokumentere sin identitet.

Men det er ganske enkelt ikke muligt at optage lån uden dokumentation – i hvert fald ikke hvis du ønsker at låne igennem en långiver, der er underlagt Finanstilsynets retningslinjer. Vi advarer mod at låne penge privat fx via en gruppe på Facebook. Du risikerer at betale tårnhøje renter, og du er ikke sikret mod svindel eller ulovlige opkrævningsmetoder fra den private långiver.

Lån penge og deltag i fordelsprogrammet

Når du låner penge hos KreditNU, deltager du som aktiv kunde automatisk i vores fordelsprogram. Hver måned sætter vi hele 4 x 1.000 kr. på højkant, som bliver fordelt mellem fire heldige vindere. Det kræver kun, at du betaler dine opkrævninger til tiden, og så deltager du automatisk, mens du betaler af på dit lån. Du er helt sikker på at deltage hver måned, hvis du opretter en fast overførsel i din netbank. Når det er gjort, kan du læne dig tilbage og nøjes med at tjekke indbakken den første hverdag i hver måned.

Lån uden lønsedler

Det digitale lånemarked har ændret sig markant de seneste par år. Før i tiden kunne du fx låne penge uden afslag og helt uden at skulle fremvise lønsedler. Det var fx tilfældet ved gammeldags SMS lån. Lånet fungerede ved, at du sendte en SMS med en bestemt kode til en långiver, hvorefter du ville få en godkendelse. Det kan lyde som en meget smart idé med et lån uden lønsedler – især hvis du ikke kan fremvise nogen. Men ulemperne overvejer i høj grad fordelene. For sådanne lån har historisk haft en meget høj rente og ÅOP, hvilket gjorde det svært for de mest økonomisk ustabile låntagere.

Siden ÅOP-loftet trådte i kraft i 2020, er de fleste kviklån dog blevet meget billigere, men de fleste digitale långivere kræver i dag dokumentation i form af lønsedler eller en indsigt i din bankkonto, der viser en form for indtægt.

Hvad kan du gøre, hvis du ikke kan få et lån?

Kan du ikke låne penge uden afslag, eller hvis du får afslag alle steder i byen, må du ty til andre metoder. En oplagt mulighed er at tage overarbejdstimer på dit job eller leje et værelse ud, hvis du har mulighed for dette. Er behovet mere akut, kan du sælge ud af dine ejendele. Det er dog også vigtigt at påpege, at hvis du ikke kan få godkendt et lån nogle steder, så skyldes det, at din økonomi er i meget dårlig stand. Derfor er du også nødt til at arbejde med at få din økonomi på rette fod igen.

Sælg ud af dine ejendele

Har du en Playstation eller en Wii, som ligger ovre i hjørnet og samler støv? Eller har du en punkteret cykel ude i garagen, som ikke har set dagens lys i flere år? En mands affald er en anden mands guld, og du har højst sandsynligt noget, en anden person vil sætte stor pris på. Og har du brug for penge her og nu, så er dette uden tvivl den mest effektive måde at få flere penge imellem hænderne på. Benyt for eksempel dba.dk eller guloggratis.dk, ligesom der også er mange forskellige salgsgrupper på Facebook.

Få dig en roommate

Har du ekstra værelse til rådighed? Så kan der være gode penge at hente i form af en ekstra lejeindtægt. Særligt i de større studiebyer er der ofte rift om de attraktive lejligheder og værelser inde i byen, og har du et ekstra værelse, som blot bliver brugt til ekstra opbevaring, kan du tjene nogle ret gode penge hver måned ved at leje det ud. Inden du går i gang med at smide en annonce op på nettet, bør du sætte dig grundigt ind i det juridiske. Lejeloven er nemlig forbrugerbeskyttende, og du kan derfor få fingrene i klemme, hvis du sætter lejen for højt, eller hvis du ikke har udformet en korrekt lejekontrakt. Her kan det være en god ide at få en jurist til at hjælpe dig med kontrakt og husleje.

Arbejd ekstra

Har du mulighed for at tage nogle overarbejdstimer, kan der også være gode penge at hente – især hvis du får tillæg for disse timer. Er det ikke en mulighed med overarbejdstimer, kan du også overveje at tage et ekstra bijob. Der findes masser af bijobs, og det kræver blot lidt knofedt, hvis du gerne vil tjene ekstra penge. Det kunne for eksempel være som udbringer for Wolt, eller hvis du er kreativ anlagt, kan du også arbejde som freelancer på nettet. Mulighederne er mange.

Lån i familien

En sidste udvej er at spørge familien, om de ikke har mulighed for at låne dig pengene. Måske har dine forældre sparet lidt op, som kan hjælpe dig med et rentefrit lån. Hvis de ikke har pengene, er muligheden også et såkaldt kautionistlån, hvor de optager et lån på dine vegne. Du skal dog være opmærksom på, at selvom pengene går til dig, så er det ikke dig, der har lånt pengene. Det er derimod dine forældre, og hvis du ikke betaler dit lån af, er det dem, som kommer til at hænge på afdragene. Det er derfor en løsning, der kræver, at de har midlerne til afdragene. Hos KreditNU vil vi stærkt fraråde dig kautionistlån, og vi tilbyder heller ikke den form for lån.

Kom din gæld til livs og undgå at låne penge

Er du typen, der jævnligt har røde tal på kontoen sidst på måneden? Eller er du ofte nødt til at takke nej til sociale begivenheder, fordi du ikke har råd til det? Så har du brug for at få ryddet op i din økonomi. Det første skridt mod en sund økonomi er at få ryddet op i dine udgifter. Hvor mange udgifter har du, som du i virkeligheden kan sløjfe? Det kunne for eksempel være et fitnessabonnement, du ikke benytter dig af eller en streamingtjeneste, som du ikke har logget ind på i flere måneder.

Derefter bør du fokusere på at få betalt dine gældsposter af så hurtigt som muligt. Har du få gældsposter, bliver det også nemmere for dig at låne penge uden afslag, da din risikoprofil bliver mindre, og det vurderes, at du er i bedre stand til at betale dine afdrag.

Lån penge uden afslag – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg låne penge uden afslag hos KreditNU?

Nej, vi kan ikke garantere dig, at du ikke får afslag på din ansøgning hos KreditNU. Det skyldes ganske enkelt, at vi følger nogle interne ansvarlige retningslinjer for udlån Derfor giver vi dig fx afslag på din ansøgning, hvis vi i vores kreditværdighedsvurdering konkluderer, at din økonomi ikke er stærk nok til at bære udgifterne for lånet, eller hvis du på anden vis ikke opfylder de nødvendige krav til at låne hos os.

Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal have en høj indkomst for at kunne blive godkendt hos KreditNU. Vi vurderer ud fra flere forskellige parametre, hvor indkomsten kun er én af dem. Vi kigger også på bl.a. udgifter, din samlede gæld og dit forbrugsmønster. For at sikre os at vi har tilstrækkelig data at foretage en kreditværdighedsvurdering ud fra, er det nødvendigt, at du tildeler os adgang til samtlige af dine konti. Dermed kan vi bedre vurdere din økonomi.

Hvorfor har jeg fået afslag på min låneansøgning?

Det kan skyldes flere årsager. Har du fået afslag med det samme, kan det skyldes RKI, manglende oplysninger i din ansøgning eller andre tekniske problemer. Står du ikke i RKI, og har du fået et afslag med det samme, kan du forsøge igen eller kontakte vores kundesupport på info@kreditnu.dk. Så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Har du fået afslag efter en forhåndsgodkendt ansøgning, skyldes det ofte, at din økonomi ikke har været stærk eller stabil nok til at kunne bære udgifterne ved at låne hos os. Det kan også skyldes, at vi ikke har haft et tilstrækkeligt datagrundlag til at kunne foretage en grundig kreditværdighedsvurdering, og i det tilfælde vil du få et afslag.

Kontakt os

78 762 764

Mandag-torsdag fra kl. 8.00 – 21.00 | Fredag fra kl. 8.00 – 18.00 | Weekender fra kl. 10.00 – 18.00

Ansøg om lån